На Долинщині другу добу гасять пожежу на сміттєзвалищі


Триває ліквідація пожежі твердих побутових відходів на полігоні в селі Тростянець Долинської міської ТГ.

21 травня о 11:38 до Служби порятунку поступило повідомлення про пожежу побутового сміття на території полігону твердих відходів в селі Тростянець Долинської міської ТГ Калуського району. До місця пожежі одразу було направлено вогнеборців 10-ї та 23-ї Державних пожежно-рятувальних частин міста Долина.

По прибутті до місця пожежі було встановлено, що виникла пожежа побутового сміття на відкритій території Полігону твердих побутових відходів КП «Комунгосп» на площі 500 м кв.

До гасіння пожежі всього залучено 3 одиниці техніки та 15 чолові, з них 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки від ГУ ДСНС в області. О 18:41 пожежу на площі 500 м.кв. було локалізовано. 21.05.2022 ліквідовано загоряння на площі 200 м.кв. Глибина залягання сміття в місці горіння складає від 1 до 3 м.

22 травня станом на 10.00 гасіння пожежі триває, ліквідовано горіння на площі 300 м кв.Також спостерігається горіння (тління) сміття на відкритій території, на загальній площі 170 м кв.

До гасіння пожежі всього залучено 5 одиниць техніки та 31 чоловік, з них 21 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки від ГУ ДСНС в області.

Причина виникнення пожежі встановлюється. На місці пожежі працює мобільно-оперативна група Калуського РУ ГУ ДСНС в області та робоча група Долинської міської територіальної громади. Гасіння пожежі триває.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!