На Франківщині горіли машини, господарська будівля та вагончик


За минулу добу рятувальники Прикарпаття ліквідували 8 пожеж. Про це повідомляє управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Так, 16 січня о 09:30 в селі Гаврилівка Надвірнянського району виникла пожежа моторного відсіку трактора «Ranking». На пожежі врятовано навантажувач. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 11:43 в місті Болехів виникла пожежа моторного відсіку легкового автомобіля «Opel». На пожежі врятовано автомобіль. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:02 в місті Івано-Франківськ виникла пожежа побутового сміття в сміттєвому контейнері. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:35 в місті Івано-Франківськ виникла пожежа побутового сміття на відкритій території ресторану. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:05 в селі Середнє Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

17 о 02:07 в селі Коршів Коломийського району пожежа недіючого житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 02:41 в селі Микуличин Надвірнянського району виникла пожежа господарської споруди в приватному господарстві. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 03:55 в селі Ясиновець Калуського району виникла пожежа металевого вагончика сторожа на території пилорами. Причина виникнення пожежі встановлюється.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!