На Надвірнянщині згорів скутер, а на Долинщині - будинок


За минулу добу вогнеборці ліквідовували 13 пожеж на Прикарпатті. Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

25 вересня о 12:25 в місті Надвірна на вулиці Княгині Ольги виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:52 в селі Гериня Долинського району виникла пожежа дерев’яного житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на горищі будівлі. На пожежі врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

О 15:56 в місті Болехів на вулиці Охримовича виникла пожежа сухої трави на відкритій території поля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:45 в селищі міського типу Богородчани на вулиці Грушевського виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:58 в селі Хотимир Тлумацького району виникла пожежа сухої трави та стерні на відкритій території поля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:10в селі Пнів Надвірнянського району виникла пожежа скутера «HONDA» на території приватного господарства. Вогнем знищено транспортний засіб. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:55 в селі Підлужжя Івано-Франківської об’єднаної територіальної громади виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:55 в місті Яремче на вулиці Ковпака винкла пожежа побутового сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:32 в селі Залужжя Рогатинського району виникла пожежа побутового сміття на відкритій території сміттєзвалища. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:57 в селі Попелів Тлумацького районц виникла пожежа сухої трави та стерні на відкритій території поля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:57 в місті Снятин на вулиці Винниченка виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

26 вересня о 02:27 в селі Текуча Косівського району виникла пожежа будівлі літньої кухні. Вогнем знищено літня кухня та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!