На Прикарпатті горіла господарська будівля, трава і сміття


Минулої доби прикарпатські рятувальники гасили 6 пожеж.

24 вересня о 04:41 у селі Яворів Калуського району виникла пожежа речей домашнього вжитку в кімнаті дерев’яного житлового будинку. На пожежі працювала ланка ГДЗС. На місці пожежі виявлено тіло загиблої особи, 1987 р.н. Врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

  23 вересня о 12:21 у селі Верхній Вербіж Нижньовербівської ТГ Коломийського району виникла пожежа речей домашнього вжитку в господарській будівлі. На пожежі врятовано господарську будівлю та житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

  23 вересня о 15:33 в місті Івано-Франківськ на вулиці Тарнавського виникла пожежа на 1-му поверсі 2-х поверхової недіючої будівлі. На пожежі працювала 1 ланка ГДЗС. Причина виникнення пожежі встановлюється.

  23 вересня о 18:25 у селі  Радча Івано-Франківської ТГ Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

  23 вересня о 20:46  в місті Івано-Франківськ на території Івано-Франківського садівницького товариства виникла пожежа побутового сміття на відкритій території на площі 0,5 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

   24 вересня о 02:20 в місті Калуш на вулиці Хмельницького виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!