На війні загинув захисник з Брошнів-Осади Назар Курташ


4 травня у боях із російськими окупантами під час мінометного обстрілу на Запоріжжі героїчно загинув 34-річний Назар Курташ з Брошнів-Осади.

Про смерть Героя у мережі повідомив депутат Івано-Франківської облради, ексголова Брошнів-Осадської громади Назарій Іванів.

"Війна забирає найкращих - життя віддав за Україну молодий Герой з Брошнів-Осади Назар КУРТАШ. Висловлюю щирі співчуття родині, близьким та всім жителям Брошнів-Осадської громади. Нехай Господь допоможе пережити важку і непоправну втрату… Вічна, світла пам’ять і безмежна шана Герою… Сумуємо і молимось разом з Вами… Він назавжди залишиться у нашій пам’яті щирою і доброю людиною, мужнім, відважним воїном, який життя віддав за вільне майбутнє у незалежній, Богом благословенній Україні. Адже немає більшої любові, як душу покласти за друзів своїх! Герої не вмирають! Вони покидають поле бою і ангелами у складі небесного війська оберігають рідну землю… Наш Герой назавжди залишиться у наших серцях, у молитвах, у свідомості майбутніх поколінь, у відданій і жертовній боротьбі. Слава Україні! Вічна Слава нашим Героям!", - написав Назарій Іванів

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!