Пісня про Бандеру завірусилась в TikTok: новий флешмоб школярів підкорив мережу


У мережі новий флешмоб викликав в основному позитивну реакцію.

Галасу пісня наробила напередодні 14 жовтня, коли у мережі почали поширювати відео з TikTok, на якому група школярок співає слова, а фонограмою звучить стрункий хор чоловічих голосів.

Як виявилося, флешмоб запустили львівські школярі.  Відзначимо, що в російських ЗМІ написали, що діти таким способом "тролили" вчительку, але все виявилося зовсім не так. Про все школярки розповіли в прямому ефірі на телеканалі NTA, пише РБК-Україна.

Дівчатка розповіли, що близько місяця тому вони почали співати композицію, через те, що вона їм дуже подобалася. Також її записали і в ТікТок.

"На уроці історії я вирішила зняти це відео і опублікувати його у своєму ТікТок. Далі воно розлетілося по різних пабліках і Telegram-каналах і набуло великої популярності, особливо в Росії", - розповіла школярка.

За словами однієї з дівчаток, вони були в шоці, коли дізналися, що про них говорять на росТВ.

"Ми хочемо сказати, що ЗМІ почали поширювати неправдиву інформацію про нашу вчительку з історії, яка - навпаки, нас підтримувала і допомагала здійснити цю ідею", - розповіла дівчинка.

Як уточнила одна зі школярок, якраз на цьому уроці вчителька їм розповідала про Романа Шухевича, Степана Бандеру ОУН і УПА.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!