Поліцейські розшукують мотоцикліста, який на смерть збив дитину у Калуші


Прикарпатські поліцейські розшукують водія, який на смерть збив дитину

Дорожньо-транспортна пригода, у якій загинула малолітня дівчинка, а керманич покинув місце події, не надавши допомогу потерпілій, сталася у Калуші.

Правоохоронці проводять заходи для встановлення місця знаходження транспортного засобу і керманича. Слідчі розпочали кримінальне провадження.

14 жовтня о 19:40 до Калуського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Богдана Хмельницького невідомий водій на мотоциклі вчинив наїзд на 6-річну дівчинку – пішохода, яка з матір’ю переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Після чого водій з місця події втік.

Від отриманих травм дитина померла дорогою до лікувального закладу.

До теми: У мережі з'явилось відео смертельної аварії у Калуші

На місце події негайно виїхали слідчі слідчого управління обласної поліції, слідчо-оперативна група Калущини та експерт-криміналіст.

Наразі правоохоронці докладають максимум зусиль для розшуку водія-втікача. Задіяно чималу кількість особового складу поліції області.

Поліцейські перевіряють камери відеоспостереження, встановлюються свідків, опитують очевидчів ДТП й проводять інші оперативно-розшукові заходи.

Слідчими за фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Поліція Прикарпаття звертається до громадян, якщо ви стали очевидцями або свідками, а також можливо маєте відеозаписи даної аварії, просимо не бути байдужими та повідомляти будь-яку інформацію до поліції особисто, або зателефонувавши на лінію «102».

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!