Презентація фільму «Єднання — Захід»


Книгарня «Є» запрошує на презентацію нового документального фільму про життя та думки простих Українців. Фільм створювали за ініціативи активістів під час етно-експедиції «Єднання» від Чернівців до Карпат.

Мета подорожі та фільму — розвіяти міфи та хибні уявлення українців з інших територій. Цей 30-тихвилинний фільм - це неупереджений погляд та думки простих людей, яких мандрівники зустріли на своєму шляху.

Навесні цього року етнографічна експедиція «ЄДНАННЯ» вирушила до Карпат.
Однодумці з семи міст України поїхали на позашляховиках від Кам'янця-Подільського до Львова, через усі Карпати, щоб зняти документальний відеофільм, та зробити фотоблог про місцеве населення. Живі історії про реальних людей, з їх звичайними потребами та думками, котрі скажуть про себе краще, аніж будь-які упереджені домисли про них.

Глядачі матимуть змогу почути їх, дізнатися, про що вони думають, про що мріють, що відчувають. І спробуємо разом з’ясувати: чи так вже відрізняються від їхніх наші думки, відчуття та мрії – в чому так завзято намагаються переконати нас деякі наші політики та ЗМІ. І чи має вже таке велике значення: якою мовою сформульовані ці думки та мрії – українською чи російською, болгарською чи угорською?

Місце проведення: Книгарня є.

Час: 18:00