Прикарпатські медики відправляться на прощу до Меджугор’є


У жовтні, для медичних працівників, які вже 2 роки поспіль борються з пандемією Covid-19, проведуть першу молитовну прощу до Меджугор’є та святинь Будапешту.

Семиденне паломництво для медиків організовує комісія у справах душпастирства охорони здоров'я Івано-Франківської архієпархії УГКЦ.

Паломницька поїздка, що відбудеться 3-9 жовтня, проходитиме під духовним супроводом медичного капелана Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ о. Ярослава Рохмана. 

«Медичні працівники – ті, за кого ми в особливий спосіб молимося в наших храмах. Вже довгий час вони працюють у складних умовах пандемії та дуже потребують відпочинку та духовної віднови. Саме з цих причин наша Архієпархія організовує таку прощу. Щоб дати медикам можливість віднайти душевний спокій, самих себе та побути наодинці з Богом у місці, де можна задуматися над змістом власного життя та сенсом свого покликання», – розповів духівник о. Ярослав Рохман. 

В програмі прощі організатори передбачили духовний супровід у Меджугор’є та туристичну подорож з відвіданням святинь міста Будапешт (Угорщина). 

У Меджугор’є учасників чекає насичена цікава програма – щоденна молитва Божественної Літургії, відвідування святинь, участь у вечірній молитовній програмі, цікаві зустрічі та екскурсії. 

Під час усієї поїздки у паломників буде можливість приступити до Таїнства Сповіді та користати з духовних розмов з капеланом о. Ярославом.

Усі деталі поїздки можна дізнатися за посиланням.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!