Прикарпаття на 80 відсотків готове до опалювального сезону


Івано-Франківська область на 80 відсотків готова до проходження опалювального періоду.

До роботи в зимових умовах у житловому господарстві області підготовлено 3216 житлових будинків, у сфері теплоенергетики - 695 котелень, 274,1км теплових мереж, замінено 8 котлів на котельнях місцевих рад.

Про це під час онлайн-наради під керівництвом голови ОДА поінформувала заступник начальника управління департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації Ольга Масляк.

Наголошувалося, що відповідно до розробленого плану заходів із підготовки до опалювального сезону, підприємства житлово-комунального господарства виконують усі зобов’язання щодо сталого проходження опалювального періоду. Управлінець зазначила, що загальний рівень оплати населенням за житлово-комунальні послуги складає 99,3 відсотки.

Проблемним питанням на сьогодні залишається приєднання об’єктів споживання газу КП «Калуська енергетична компанія» до газорозподільчої системи за тимчасовою схемою до початку опалювального сезону у місті Калуш. Наразі там проводиться повірка газових лічильників. Опісля приєднання до газових мереж підприємство отримає можливість укладати договори на постачання блакитного палива.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!