Тисмениця отримала обладнання для телемедицини


У середу, 1 грудня міський голова Тисмениці отримала комплект медичного обладнання з функцією телемедицини для Старокривотульської амбулаторії ЗПСМ.

Проєкт "Придбання сучасного медичного обладнання для Старокривотульської амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП "Тисменицька міська лікарня" став переможцем Конкурсу, що відбувся в рамках проєкту «Місцеве соціально-економічне відновлення». Конкурс реалізується Програмою розвитку ООН у співпраці з міською радою та обласною державною адміністрацією.

Вартість обладнання - 115 тисяч гривень (співфінансування з міського бюджету - 34 тис. грн). Мобільний кейс передала очільниці Тисменицької громади голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук. Нове обладнання сприятиме наданню якісних медичних послуг, в тому числі вразливим групам населення на виїзді з використанням наборів сімейного лікаря з функцією телемедицини.

Загалом до проєкту Плану дій щодо подолання наслідків поширення COVID-19 у Івано-Франківській області у партнерстві з ПРООН увійшло понад 120 ініціатив на загальну суму понад 400 млн грн від 32 громад.

Проєкт Тисменицької міської ради увійшов до 7 кращих ініціатив для подальшого співфінансування ПРООН, які найбільше відповідають умовам конкурсу та згруповані у 6 тематичних кластерів.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!