У Долині волонтери допомагатимуть родинам з ремонтом у їх будинках


З 18 по 26 вересня у Долині відбудеться волонтерський табір від Будуємо Україну Разом (БУР) в рамках програми “Мріємо та діємо”.

Відкриття табору та презентація програми відбудеться 18 вересня о 19:00 за адресою: м. Долина, проспект Незалежності, 6 “Міський Будинок культури”, інформує Відділ внутрішньої політики та промоції Долинської міської ради.

БУР табір — це волонтерський будівничий табір в невеликих містах чи селах України, який залучає молодь з усієї країни до волонтерства. Він відбудеться в рамках програми “Мріємо та діємо”.

У Долині волонтери допомагатимуть двом потребуючим родинам з ремонтом у їх будинках. В одній з родин команда майстрів та волонтерів зроблять косметичний ремонт житлової кімнати, в іншій - ремонт кухні. Також під час табору буде створено мурал на фасаді будівлі майбутнього молодіжного центру за адресою: м. Долина, проспект Незалежності, 4.

Долучитись до табору може не лише молодь з різних куточків України, а й місцеві жителі сконтактувавши з місцевим координатором: Володимир Най +380668306207

"Якщо ти з Долини і хочеш долучитись до розвитку свого населеного пункту, запрошуємо тебе волонтерити разом з нами! Заповнюй цю форму та ставай частиною спільноти!",- йдеться в дописі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!