У лікарнях Франківська щодня розгортають додаткові ліжка, - Марія Бойко


Про те, що кожного дня в Івано-Франківській громаді розгорають нові ліжка для лікування хворих на Covid-19, розповіла під час оперативної наради Марія Бойко.

В Івано-Франківській міській громаді станом на 21 вересня зафіксували ще 21 хворого на коронавірус, серед них одна дитина. За словами начальниці управління охорони здоров'я, у Центральній міській клінічній лікарні зараз перебуває 106 пацієнтів, у міській клінічній лікарні №1 - 97. Ніхто з госпіталізованих не вакцинований, пише Бліц-Інфо.

"На цей момент стаціонарами, куди госпіталізуються пацієнти з підозрою на коронавірус, є обласна клінічна інфекційна лікарня, центральна міська клінічна лікарня і Перша міська клінічна лікарня. З вчорашнього ранку в ЦМКЛ поступило всього 35 пацієнтів, з них - 6 з пневмонією, а в МКЛ №1 - 40 людей, з пневмонією - 30. Перша міська клінічна лікарня була розгорнена на 50 ліжок, ми вже розгорнули минулого тижня 100. Центральна міська клінічна лікарня минулого тижня  мала ще тільки два відділення, розгорнутих для пацієнтів з коронавірусом, уже в суботу розгортали додаткове. Тобто щодня ми розгортаємо додаткові ліжка, бо кількість пацієнтів з коронавірусною інфекцією зростає",- розповідає Бойко.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!