У лісі знайшли тіла двох грибників з Калуського району


Знайдена тіла двох чоловіків з Івано-Франківщини, які загубились у лісових масивах. Мова йде про мешканця села Цінева, який загубився 18 вересня та жителя Пацикова, якого шукали від 1 серпня.

Про це Бліц-Інфо повідомили в управлінні ДСНС в Івано-Франківській області. 

18 вересня о 21:30 на пункт зв'язку 8-ої ДПРЧ смт. Рожнятів надійшло повідомлення від чергового поліції про те, що до них звернулася громадянка, яка повідомила, що в лісовому масиві між с. Цінева та с. Рівня загубився її батько, житель с. Цінева, Калуського району, який ходив в лісову місцевість по гриби та не повернувся до місця постійного проживання

Проводились пошукові роботи. Станом на 18:00 20 вересня рятувальники обстежили близько 165 га відкритої місцевості та за допомогою квадрокоптеру 1000 га, але чоловіка так і не знайшли. 

Читайте також: На Рожнятівщині продовжують шукати 84-річного грибника

Та сьогодні, 22 вересня близько 11:10 рятувальники ПРВ Вигода спільно з працівниками Національної гвардії в лісовому масиві між с. Рошняте та с. Вільхівка Калуського району знайшли тіло чоловіка, щодо якого здійснювалися пошукові заходи.

Також ще 1 серпня до рятувальників та поліції звернулася мешканка села Пациків, які повідомила про зникнення 76-річного батька. Чоловік 31 липня пішов у лісову міс по гриби та додому не повернувся. Тривалі пошуки не дали результату. Тоді його так і не знайшли. 

20 вересня о 15:00 житель с. Пациків знайшов тіло зниклого чоловіка в урочищі Долини поблизу с. Пациків.

До теми: Поліція розшукує безвісти зниклого мешканця Калущини

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!