У Снятині встановили велику інтерактивну карту для туристів


У 2020 році Снятинська міська рада взяла участь в Конкурсі ініціатив місцевих карпатських громад. З-поміж 176 проєктів, поданих на конкурс, наш проєкт «Снятин туристичний» став одним з переможців.

В рамках реалізації проєкту в м.Снятин біля ратуші встановлено велику інтерактивну карту міста, на якій можна вибрати історичну пам’ятку міста, інформує Снятинська міська рада.

На самих пам’ятках встановлено візуальні й звукові інформаційні табло з озвученням декількома мовами. Враховуючи географію туристичних потоків нашого міста, для озвучення вибрано три мови – українська, англійська та польська. Загалом в місті встановлено 20 таких інформаційних табло на основних пам’ятках архітектури, в яких міститься інформація про дату будівництва, відомості про архітектурний стиль, що знаходиться в даній будівлі зараз. Вся інформація доповнена QR-кодами з посиланнями на канал “Ютуб”.

Реалізація цього проєкту допоможе привернути увагу туристів до історично - культурної спадщини міста Снятин, пізнати та відкрити для себе архітектурні пам’ятки, збільшити потік туристів та охочих ознайомитись і відкрити для себе колоритну перлину Покуття, а також дозволить розвивати туризм у місті за будь-яких умов.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!