Urban Space 100 представили на виставці «Living The City» в Берліні


Один з проєктів Теплого Міста - громадський ресторан Urban Space 100 представлено на виставці «Living The City», яка проходить в аеропорту Берлін -Темпельгоф.

Виставка «Living The City» («Жити містом») розповідає понад п’ятдесят історій з архітектурних, мистецьких та містобудівних проєктів у головній залі колишнього аеропорту Берлін -Темпельгоф. Urban Space 100, єдиний проєкт з України, що був відібраний для експозиції разом з іншими 70 учасниками з 20 країн світу: Бельгії, Угорщини, Іспанії, Франції, Фінляндії, Туреччини, Німеччини,  Канади та ін.  

“На три місяці колишній аеропорт стане місцем для "життя міста”. Проходячи через урбан-колаж відвідувачі зустрінуть цілий ряд історій від людей та проєктів, які активно включені в  життя міста та громадянського суспільства.  Ці історії задають питання що стосуються фундаментальних видів  діяльності, як любов, життя, створення, участь, навчання, гра, переїзд та мрія у місті. Це історії, які формують і трансформують, що змушують вас відчувати та думати.” - пояснюють організатори на вебсайті виставки та  запрошують  усіх охочих зробити свій внесок долучившись до тематичних подій та освітніх програм в рамках виставки.

Виставку «Living The City» можна буде  “відчути” не лише офлайн, на місці, але й через  веб-сайт, що з 25 вересня пропонуватиме віртуальний огляд проєктів. А також через трансляції кураторів, живі тури та інтерв’ю, що забезпечать доступ до подій та наповнення виставки.

Детальна програма.

Якщо ж ви проживаєте у Берліні, або плануєте його відвідати протягом наступних трьох місяців - приходьте за частинкою Івано-Франківська у німецькій столиці.

Вхід вільний (обов'язкове попереднє бронювання квитків у зв'язку з карантинними обмеженнями) - https://tickets.livingthecity.eu/

Виставка триватиме: 25.09 - 20.12

Місце

Tempelhof Airport

Platz der Luftbrücke 5

12101 Berlin

Години роботи

Вт  10:00 – 20:00

Ср, Пт– Нд 12:00 – 20:00

Чт 12:00 – 22:00

Пн зачинено

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!