В горах на Прикрапатті заблукали мама з сином і грибник. Допомогли рятувальники


Рятувальники двічі надавали допомогу в горах.

14 вересня о 19:00 до Служби порятунку, поступило повідомлення від жительки міста Київ, яка повідомила про те, що вона з сином втратили орієнтування в районі водоспаду Говерлянський біля гори Говерла, і їм потрібна допомога рятувальників. О 19: 05 до проведення пошуково-рятувальних робіт залучено ПРВ Ворохта (пост Заросляк). О 19:46 год. пошуково-рятувальною групою було знайдено заблукалих. О 20:35 год. рятувальниками зведено заблукалих туристів до бази Заросляк звідки вони направилися до тимчасового місця проживання.

Цього ж дня о 21:20 до чергового ПРВ Осмолода поступило повідомлення від чоловіка, про те, що він з трьома товаришами всі жителі смт. Перегінська Калуського району з ранку вирушили в лісовий масив урочища Дальній Дарів в селі Осмолода Калуського району, по гриби. В зазначений час домовилися зустрітися біля власного автомобіля, про те, один з товаришів до місця збору не повернувся, зв’язку з загубленим немає.

О 19:05 до проведення пошуково-рятувальних робіт залучено ПРВ Осмолода. О 03.30 год. заблукалу особу знайдено в лісовому масиві урочища Дальній Дарів, супроводжено до автомобіля звідки грибник на власному транспорті направився до місця постійного проживання.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!