В Іспанії раптово помер франківець Роман Міцак. Потрібна допомога!


Роман Міцак перебував 10 років за кордоном, в Іспанії, щоб забезпечити жінку та двох дітей стабільністю та достатком. Працював не офіційно, але на совість...

І тут, як грім серед ясного неба - інфаркт, три дні під апаратом ШВЛ, але медики не змогли його врятувати. Роман залишив цей світ, будучи на чужині, один, без рідних. Про це в мережі повідомила волонтерка Валерія Кушніренко.

"Жінка з дітьми проживають на зйомній квартирі, тут, у Франківську, і тепер складно уявити, як повинні жити далі, без батька, чоловіка та підтримки. Найперше це потрібно зібрати кошти, щоб транспортувати прах Романа з Іспанії сюди, на Україну. Кремація разом транспортування праху коштує близько 2000 євро, і таких коштів в родині немає. Ми просимо усіх небайдужих людей підтримати родину фінансово та допомогти зібрати кошти на поховання Романа тут, на рідній землі, в Україні! Ми українці усі єдині, тож брата нашого потрібно забрати додому та гідно поховати, за християнськими звичаями! Допоможіть!", - закликає активістка.

Фінансово можна допомогти : Картка Приват банку

5457082222250735 Міцак Річард-Романо

PayPal - vaniafiege@icloud.com (позначка -" для Романа")

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!