Ветеран АТО Андрій Спіров створив в Коломиї спортивний зал для побратимів


Найстрашніше для батька, який і сам пройшов горнило війни, – відповідаючи на дзвінок сина з фронту, не почути його голос.

Історія Андрія Спірова як бійця – унікальна. Не дивлячись на проблеми із зором, він твердо вирішив захищати українські кордони та вірно служити Батьківщині. Про відважного воїна і справжнього патріота розповів на своїй сторінці експрезидент України Петро Порошенко, інформує Бліц-Інфо.

"Під час війни, як доброволець батальйону оперативного призначення імені С. Кульчицького, пройшов найгарячіші точки – Станицю Луганську, Піски, Авдіївку, Круту Балку. Перебуваючи вдома після ротації, Андрій почув дзвінок від сина Олексія, який також був у зоні бойових дій. Але замість рідного голосу, почув зовсім інший. У той момент його серце завмерло. Це був лікар, який сповістив про термінову госпіталізацію Олексія у лікарню в Дніпрі. На щастя, син одужав і вже зовсім скоро знову взяв у руки зброю. Попри всі переживання, знаючи, що на фронті кожен день ризикуєш життям, Спіров Андрій дуже пишається сином. Пишається тим, що зміг виховати справжнього воїна, мужнього та відважного. Для батька-патріота – це справжня нагорода",- йдеться у дописі.

Сьогодні Андрій займається улюбленою справою. У рідній Коломиї створив спортивний зал для ветеранів та членів сімей загиблих, щоб вони могли безкоштовно займатися спортом. А в Івано-Франківську – очолив осередок ГО "Res_Publica. Брати по Зброї", щоб разом із побратимами наближати нашу перемогу.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!