Відійшла у вічність відома музикантка і директор Калуської музичної школи Леся Мелимука


На 61 році життя перестало битися серце Мелимуки Лесі Володимирівни, доброї, щирої Людини, чий внесок у розвиток музичного мистецтва Калуської громади - безцінний.

Про це повідомив міський голова Калуша Андрій Найда.

"Леся Володимирівна усе своє життя присвятила високому мистецтву. Спершу прививала любов до музики дітям, працюючи викладачкою за фахом бандури в Калуська дитяча музична школа. Була керівником відділу, пізніше – заступницею директора. А з 2006 по 2022 рік очолювала заклад. Відповідальна, тактовна, турботлива та чуйна керівниця згуртувала навколо себе професіоналів – майстрів музичного мистецтва Калуської громади. За роки мудрого керівництва Лесі Володимирівни заклад став одним з найкращих не тільки в області, а й в Україні",- згадує міський голова.

Леся Мелимука входила до складу президії Ради директорів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів області.

Двічі очолювала регіональний конкурс «Концертино».

З ініціативи керівниці в 2017 році у м. Калуші вперше було проведено фестиваль бандурного мистецтва.

Леся Володимирівна вміло вмотивовувала колег на творчу мистецьку діяльність, та й сама була креативною особистістю. Неодноразово головувала на різноманітних конкурсах виконавської майстерності, була членом журі мистецьких змагань.

Усе своє життя, усю свою діяльність спрямовувала на зростання професійної майстерності учнів та викладачів школи. З творчим колективом досягла високих результатів у різноманітних всеукраїнських та міжнародних конкурсах, змаганнях.

Була переможцем міського конкурсу «Тріумф» у номінації «Якість, результат, новаторство та позитивний імідж».

"Калуська громада щиро співчуває рідним та близьким Лесі Мелимуки. Добрий, світлий спомин про Лесю Володимирівну назавжди залишиться у серцях рідних, колег, друзів, учнів, усіх, хто її знав, любив та шанував",- пише Андрій Найда.

Попрощатися з Лесею Мелимукою можна за адресою: ж/м Хотінь, вул. Гайдамацька, 23. Парастас сьогодні, 27 березня, о 17:00 год.

Чин похорону розпочнеться завтра о 13:00 год.

Вічна і світла пам’ять Мелимуці Лесі Володимирівні.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!