Якої погоди чекати цього тижня прикарпатцям


Надворі панує справжня осінь з холодними ранками і поки що теплими днями.

Кореспондентка Бліц Інфо підготувала для вас інформацію від синоптиків, якої погоди варто чекати цього тижня.

Отже, у понеділок, 28 вересня буде 18-21о тепла. День буде хмарним - з самого ранку небо вкрилося хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів.

У вівторок, 29 вересня протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Протягом усього дня очікується дрібний дощ, який ввечері піде сильніше. Температура повітря вночі - 9-12о, вдень - 15-17о тепла.

У середу, 30 вересня хмарна погода протримається увесь день. Протягом усього дня очікується сильний дощ, який ввечері послабшає. температура повітря вночі 9-12о, вдень 13-15о осіннього тепла.

Четвер, 1 жовтня теж не потішить гарною і теплою погодою. Протягом усього дня погода буде похмурою. Вранці очікується сильний дощ. Після обіду він послабшає, але буде продовжувати йти до пізнього вечора. Температура повітря вночі 9-12о, вдень 12-15о.

На завершення робочого тижня, у п'ятницю, 2 жовтня з ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Нічний дощ до ранку втратить свою силу, але продовжуватиме йти весь день і припиниться лише ближче до вечора. Вночі очікується 8-10о тепла, вдень 17-21о осіннього тепла.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!