Королик про передвиборчі гастролі Зеленського: Це плювок в Конституцію та українців


Депутат Івано-Франківської обласної ради, голова обласної організації ВО “Свобода” Михайло Королик взяв участь в ефірі програми “Про головне в деталях”, що виходить на ОТБ Галичина.

Мова йшла про підсумки депутатської діяльності, наближення виборів та повноваження новостворених районних рад.

«Я повністю погоджуюся з експертами щодо функцій районних рад. Наразі ніхто не може сказати, для чого їх взагалі створили та які функції, повноваження вони отримають. Очевидно, це чисто політичний момент. Бо маючи монобільшість в раді, райони без проблем можна було ліквідувати, як і планувалося в межах реформи децентралізації», – впевнений Михайло Королик.

Націоналіст відзначив, що поділ районів пройшов непродумано, є великі диспропорції між районами.

«Та «Слуги» не керуються здоровим глуздом та законодавством, а роблять як їм зручно. І байдуже, чи це є порушенням законодавства. Всі бачили, як президент під час візиту займався передвиборчою агітацію, прикриваючись робочим візитом. На сцені не було державних символів, а лише партійні – ані синьо-жовтих прапорів, ані герба на тумбі для промов. Користуючись державною охороною, літаком за наші гроші в робочий час прилетів агітувати за свою місцеву команду. Ну це свинство! Він просто “плює” на Конституцію, “плює” на людей. Жоден президент такого собі не дозволяв, аби під час робочої поїздки проводити передвиборчу агітацію. Ну і вибачте, але коли державні символи замінюють партійними кольорами і лозунгами, то це вже таки перебір. Мало того, вони розкидаються пустослівними обіцянками, аби лише їх обрали у місцеві ради. Бо бачте президента, монобільшості в Раді і всіх виконавчих органів їм мало, аби змінювати країну. Але якщо вони делегували таких кандидатів до Верховної ради, що кожен день зашквари, то уявіть кого вони делегують на місцевих виборах? Вибачте, але вистачить нам цих нових облич!», – впевнений свободівець.

Читайте також: Передвиборчі гастролі: Зеленський у Франківську агітував за "Слугу народу"

Джерело: ВО "Свобода"

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!