На Франківщині горіли будинки, літня кухня, автівка та 23 рази суха трава


Минулої доби прикарпатські рятувальники ліквідували 31 пожежу, з них 23-в природних екосистемах.

Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області. 

25 січня о 07:32 в селі Підлужжя  Тисменицького району виникла пожежа перекриття господарської будівлі на площі 4 м.кв. На пожежі врятовано 12 кролів. Причина виникнення пожежі встановлюється. 

25 січня о 15:23 в селі П'ядики Коломийського району виникла пожежа стіни житлового будинку на площі 4 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

25 січня о 16:16 в місті  Болехів  виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 500 м.кв. та легкового автомобіля «Volkswagen Caddy», на площі 4 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

26 січня о 00:24 в селі Чернелиця Городенківського  району виникла пожежа  покрівлі прибудови літньої кухні та частково житлового будинку на площі 110 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється. 

26 січня о 01:33 в місті Івано-Франківськ на вулиці Симоненка виникла пожежа сміття в сміттєвих баках на площі 5 м. кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.