На Івано-Франківський ЄРЦ та його підрядників здійснюється системний тиск


Керівник Єдиного Розрахункового Центру звернувся до представника міліції та мера Івано-Франківська з заявою про те, що здійснюється системний терор на ЄРЦ та його підрядних. За його словами, справа інспірується однією особою.

Про це Вадим Войтик розповів на оперативній нараді у міського голови, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».   

За словами Вадима Войтика, впродовж п’яти місяців одним із працівників управління з економічною злочинністю здійснюється систематичний тиск на ЄРЦ і його підрядників. З його подачі ініціюються цілі натовпи перевірок, проводяться допити, навіть закликалась на допит ціла бюджетна комісія.  

«Про ці штучні справи я в управління внутрішньої безпеки написав заяву, потім звернення в прокуратуру там мені відповіли, що все нормально. І тим не менше рівно на наступний день передають його посильні, підрядника притиснули в куточку, сказали тисяча гривень за такий об’єкт, дві тисячі гривень - за такий. Я вже звернувся з повідомленням про злочин, але відповіді немає 3 тижні. Вчора поскаржився  в Генеральну прокуратуру та  звернувся до Міністра внутрішніх справ. Я не знаю куди ще звертатись», - повідомив керівник ЄРЦ.

Наразі, мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус проблему взяв на контроль, а представник Івано-Франківської міліції обіцяв доповісти начальству, щодо ситуації з ЄРЦ і тоді прийматимуться міри.