На Прикарпатті 34-річний чоловік ледь не вбив рідного брата


На Рогатинщині поліцеські затримала чоловіка, який ледь не вбив брата. Останній зараз в реанімації у важкому стані.

Вчора, 13 січня, до Рогатинського відділення поліції  з лікарні надійшло повідомлення, що до реанімаційного відділення із закритою черепно-мозковою травмою, без свідомості, доставлений 32-річний мешканець району. Чоловік був в стані алкогольного сп’яніння. Зараз за його життя борються медики, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Як встановили поліцейські, які негайно виїхали  на місці події, двоє братів вживали спиртні напої, між ними виникла суперечка, в ході якої старший  брат наніс декілька ударів кулаками по голові та в область грудей молодшому. Після цього останній неодноразово падав на підлогу та вдарявся головою.

Наразі чоловік затриманий слідчими у порядку ст. 208 КПК України. Йому оголошено про підозру у вчиненні цього злочину і вирішується питання про обранням судом міри запобіжного заходу.

За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за  ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено позбавлення волі на строк до 8 років позбавлення волі.