Вулицю Василишина в Опришівцях цьогоріч тільки полатають


У четвер, 12 вересня мешканці з вулиць Василишина та Весняної перекрили вулицю Коновальця в районі Опришівців (виїзд з міста).

Таким чином люди вимагали у міської влади відремонтувати їхні вулиці. Сьогодні ж представники протестувальників прийшли на прийом до міського голови, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Міський голова зазначив, що він за конструктивне розв'язання проблеми.

"Депутати неодноразово приходили до нас та обіцяли відремонтувати дорогу. Доходило до того, що говорили про те, що вже навіть є готова проектно-кошторисна документація. Ми більше не віримо, тож хочемо почути все від вас", - звернутись мешканці до Марцінківа.

Франківці зауважили, що вулицею Василишина їздять фури, тож постійно стоїть пилюка така, що люди не можуть відкрити вікно. А "коли падає дощ, нам треба купляти байдарки". На краща ситуація з вулицею Весняна.

"Я відверто кажу, що ми цього року акцентував увагу на інших проблемах. Зокрема, запустили автобуси, почали будувати дитсадок. Окрім того, заклади кошти на капремонт вулиці Січинського", - каже мер.

Марцінків пояснив, що цього року можна тільки частково полатати вулицю та розробити проектно-кошторисну документацію на облаштування дощівки. Кінцевий результат у мерії обіцяють оголосити наприкінці листопада — початку грудня. Це пов'язане з тим, що Верховна рада може проголосувати за скасування сплати до міського бюджету пайової участі, а саме на ці кошти розраховує місто.

Читайте нас в FacebookTelegramта InstagramТільки найважливіші новини!