Жителі Івано-Франківська вибирають Грецію, Туніс, Болгарію та Чорногорію


Ще п’ять-сім років тому більше туристів вибирали для відпочинку курорти Єгипту та Туреччини. Зараз ситуація змінюється – скасування візових режимів, лояльна візова політика окремих консульств по відношенню до українців, появи чартерних рейсів на далеко магістральні напрямки перекреслити на новий лад туристичну карту українців та прикарпатців зокрема.

Як повідомили у туристичних фірмах Івано-Франківська кореспонденту "Бліц-Інфо", інтерес туристів до нових напрямків стрімко зростає. Якщо серед безперечних лідерів минулого року були такі країни як: Хорватія, Туреччина,  Болгарія  та Чорногорія. То цьогоріч  лідери за стрибком інтересу – Греція, Туніс, Болгарія та Чорногорія.

Найсміливіші очікування у туроператорів, щодо Греції. Лояльна візова політика, широка готельна база, прийнятні ціни і різноманітні можливості відпочинку дозволять у 2013 році збільшити тур потік в країну ще в півтора рази, впевнені туроператори. Про серйозність їхніх намірів говорять уже замовлені на високий сезон 2013 року чартерні рейси не тільки зі столиці, але з регіонів України.

А ось Хорватія, яка кілька років поспіль скасовувала візовий режим для українців на літній сезон, в цьому році може недорахуватися левової частки туристів, через її вступ до ЄС та введення віз.

Проте, в турагенстві запевняють постійних клієнтів, що є незмінними у своїх вподобаннях цим не залякаєш, прикарпатські туристи полюбляють Хорватію за можливість мобільного відпочинку.

Івано-Франківські туроператори цьогоріч для відпочинку найбільше рекомендують Грецію, Болгарію та Чорногорію. Для тих, хто боїться авіа перельотів - це ідеальні країни, куди можна добратись автомобілем чи автобусом. Плюс комфортні ціни та хороші відгуки клієнтів.

Для молодих сімей та сімей з дітьми найбільше підійде Болгарія чи Греція, запевняють туроператори. 

У Болгарії хороше море,  безпечні пляжі, готелі з трьохразовим харчуванням. Відпочинок за одну особу обійдеться вам  приблизно у 1500 гривень.

Греція з помірним теплим кліматом теж підходить для відпочинку з дітьми на березі Егейського моря подалі від шумного міста. Для сім’ї такий відпочинок обійдеться у 10 тисяч гривень за десять днів.

Чорногорія рекомендується студентам та людям, які хочуть активно відпочити і пізнати цікаві місця. По-перше - це безвізова країна та суттєво не дорогий відпочинок. По-друге - гарне сполучення. Чорногорія країна, яка дає багато гарних пропозицій тут ви зможете відпочити  витративши від 3000 тисяч гривень, а якщо оберете авіа пакет до 7000-8000 тисяч гривень.

«Саме ці країни суттєво недорогі, але оптимальний варіант існує у кожній країні. Тому  максимально зручні путівки робляться для клієнтів відповідно до їх побажань та вподобань», - запевняє кореспондента "Бліц-Інфо" Мар’яна Саків директор туристичної фірми.