Єврорегіон Карпати Україна шукає «Дерев’яні скарби Карпат»


Триває фотоконкурс «Дерев’яні скарби Карпат», що проводить Асоціація «Єврорегіон Карпати – Україна». У такий спосіб хочуть відкрити світові неповторні пам’ятки дерев’яної сакральної спадщини Карпатського регіону.

Для участі у конкурсі потрібно заповнити реєстраційну форму та прикріпити авторське фото об’єктів дерев’яної архітектури Карпат на сайті Асоціації. Взяти участь у фотоконкурсі може кожен охочий. Запрошують учасників не тільки з України, а й з Республіки Польща, пише Бліц-Інфо.

Реєстрація учасників триває до 7 грудня. 9 грудня журі конкурсу обере трьох переможців, які отримають подарунки. Кращі світлини також будуть представлені на фотовиставці.

Фотоконкурс проводиться в межах проєкту «Карпатський шлях дерев’яної архітектури – спільні дії для збереження та промоції історико- культурної спадщини українсько-польського прикордоння», що реалізується Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» в партнерстві з Підкарпатською Регіональною Туристичною Організацією (Республіка Польща) за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!