Франківський спортсмен організував онлайн-проєкт, щоб Миколай прийшов до сиріт


Івано-франківський спортсмен Володимир Стецій організував онлайн-проєкт, який допоможе дорослим підтримувати форму свого тіла, а за отримані гроші дітям-сиротам закуплять подарунки на День святого Миколая.

"Я кожного року до Дня святого Миколая намагаюся робити якісь подарунки для дітей-сиріт. Я це не афішую, роблю все за власні гроші. Але цього року в мене склалася така ситуація, що не можу дозволити собі це - за власні гроші зробити подарунки дітям. Тому придумав таку акцію. У мене є свій онлайн-проєкт тренувань вдома. Ось і подумав: "Чому б не зробити так, щоб всі отримані кошти спрямувати якраз для дітей-сиріт на подарунки, які їм потрібні", - каже Володимир Стецій.

Презенти спортсмен готує для вихованців Містечка милосердя Святого Миколая. Каже, попередньо дізнався, що необхідно придбати для вихованців цього закладу, пише Суспільне.

Франківський спортсмен організував онлайн-проєкт, щоб Миколай прийшов до сиріт
 
"Потрібно футбольні та волейбольні м’ячі. Вони в дитячій кімнаті зробили ремонт, і їм потрібно обладнати її, тому що поки вона порожня. Також потрібні кріселка м’які. Якщо назбирається потрібна сума, то це вийде купити. Тому дуже хотілося б, щоб люди приєдналися до цієї акції", - розповідає Володимир Стецій.

Тетяна Гунда - одна з учасниць марафону. Жінка розповіла, що тренується вже третій тиждень, а у такому марафоні участь бере вперше.

"Не вистачає часу ходити в зал, бо є багато роботи. А так вдома у вільний час займаєшся тоді, коли тобі підходить. І плюс до того, що ці гроші, за які ти купуєш тренування, йдуть для діток-сиріт. І це мені дуже подобається", - каже учасниця спортивного марафону.

Містечко Милосердя святого Миколая розташоване у селі Крихівці. Як повідомили працівники закладу, зараз всі жителі перебувають на самоізоляції. Проте під час телефонної розмови підтвердили, що знають про таку акцію.

Франківський спортсмен організував онлайн-проєкт, щоб Миколай прийшов до сиріт

"Цього року ми відсвяткували 16 років від дня заснування. Зараз в містечку проживає понад 20 дітей різного віку. Також хочу розповісти про те, що ми знайомі з паном Володимиром. Минулого року він допомагав нашому Містечку на свята. Ми йому щиро дякуємо", - розповідає Сестра Марія Благодаті.

Долучитися до онлайн-тренувань та цим допомогти дітям-сиротам можна до 19-го грудня.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!