Калушанин побив кухонною дошкою свого знайомого


Суд притягнув до відповідальності чоловіка, який побив кухонною дошкою свого знайомого.

3 травня Калуський суд поставив вирок у справі про обвинувачення за ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження). Згідно з матеріалами 50-річний обвинувачений перебуваючи за місцем свого проживання на ґрунті раніше виниклих особистих неприязних відносин, вступив у словесний конфлікт зі співмешканцем своєї сестри під час якого наніс декілька ударів кухонною дерев’яною дошкою по голові.

У результаті умисних дій потерпілому були спричинені тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми зі струсом головного мозку. Згідно з висновком експерта отримана травма відноситься до легких тілесних ушкоджень, котрі викликали короткочасний розлад здоров’я.

Обвинувачений в судовому засіданні свою вину у вчиненні визнав та розкаявся. Просив суворо не карати. Натомість потерпілий просив призначити покарання обвинуваченому згідно з законом.

У своєму виступі прокурор просив врахувати дані про особу обвинуваченого та обставини вчинення ним вказаного кримінального правопорушення і призначити йому покарання у виді громадських робіт.

Під час розгляду, суд прийшов до переконання, що виправлення, перевиховання обвинуваченого можливе без ізоляції його від суспільства, а покарання у вигляді громадських робіт буде необхідним й достатнім для його виправлення та попередження нових кримінальних правопорушень.

Таким чином суд призначив покарання у виді 200 годин громадських робіт.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!