Мешканці Ворохти живуть в страху через вовків


У Ворохті господарюють вовки. Жертвами хижаків стають кури та собаки.

Люди переживають й за власне життя. Такі повідомлення з'явились у одній зі спільнот у мережі, пише Бліц-Інфо.

"У нашому селищі завелися зграя вовків , які ходять по вулицях і загризають курей , псів ...цієї ночі і мого не стало песика .Чому всі знають про це , але ніяких дій не проводять ?! Чекаємо жертви серед людей ????",- пише Ірина Годорак-Онуфрак.

"Потрібно письмово написати звернення у лісництво, адже для такої ситуації лісничі створюють групу з відстрілу цих тварин, це все регулюється законом. Можна ще написати звернення до Державної екологічної інспекції у Івано-Франківську, бо то біда з вовками,далі гірше буде..",- пише Ольга Мар'юшкіна-Будейчук.

"На вівторок буду ініціювати зустріч в селищній раді, щоб приймати міри. Тому, що це триває вже не день, і не місяць, а добрих пів року. На дану зустріч буду просити, щоб запросили мисливців та лісничих лісництв, і треба приймати міри. Це не жарт. Зараз вовки їдять тварин, іде зима, що буде далі ми не знаємо. Це є страшна небезпека для життя людей",- пише Парафія Різдва Пресвятої Богородиці.

Варто зазначити, Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства відреагувало на повідомлення мешканців селища та пояснило, як вести себе зустрівшись зі звіром.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!