Під час спуску з Говерли дитина травмувала ногу


Протягом минулої доби рятувальники двічі залучались для надання допомоги в гірській місцевості, а саме було здійснено пошуки 4-х заблукалих туристів, а також транспортування травмованої дитини до підніжжя гори.

Зокрема, вчора о 16:50 на лінію 101 поступило повідомлення про те, що туристи втратили орієнтування та заблукали під час спуску з гори Явірник на території Яремчанської ТГ, передає Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Рятувальники пошуково-рятувального відділення міста Яремче відшукали 4 людей, жителів міста Івано-Франківська, та супроводили їх до підніжжя гори, які в подальшому власним транспортом направилися до місця проживання.

Подія, де травмувалась дитина, трапилась вчора під час спуску з гори Говерла. О 17:35 до Служби порятунку звернулась жителька міста Запоріжжя, яка повідомила про те, що спускаючись з сім’єю, у складі 4 чоловік, з гори Говерла синім маршрутом, її донька 2009 р.н. травмувала ногу та потребує допомоги рятувальників.

Для надання допомоги виїжджали рятувальники пошуково-рятувального відділення смт Ворохта, які прибувши до постраждалої надали їй домедичну допомогу та надалі транспортували до підніжжя гори, звідки вона з сім’єю власним транспортом направилися до лікувального закладу.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!