Прикарпатці можуть вибрати, де потрібно дослідити якість води


До Всесвітнього дня моніторингу вод Держводагентство започаткувало нову еко-традицію і надало активній громадськості унікальну можливість – самостійно обрати локацію для досліджень якості води.
Отже, якщо ви знаєте водні об’єкти, які потребують моніторингу, або вас цікавить якість води у вашому місті чи селі – не втрачайте можливості.
 
Переходьте за посиланням та відмічайте на карті бажану локацію із зазначенням проблематики та актуальності. Разом з тим, є можливість додати фото чи відеоматеріали та електронну адресу для зворотного зв’язку.
 
На водних об’єктах, з найбільшою кількістю запитів, будуть відібрані проби води для проведення вимірювань вмісту забруднюючих речовин.
 
Відібрані проби води будуть дослідженні у кращих сучасних лабораторіях Держводагентства на вміст забруднюючих хімічних (пріоритетних) та фізико-хімічних речовин за європейськими стандартами.
 
Усі результати досліджень та їх аналіз будуть висвітлені на офіційних ресурсах Агентства з відкритим доступом усім громадянам та надіслані запитувачам на зазначені електронні адреси.
 
Відмітити локацію можливо через обліковий запис Google, у період до 25 вересня 2020 року (включно).

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!