Рогатинський відділ міграційної служби тимчасово призупинив роботу


з 25 листопада, у зв’язку з захворюванням працівників тимчасово припиняє свою роботу і надання адміністративних послуг Рогатинський райвідділ міграційної служби Івано-Франківщини.

Про це Бліц-Інфо повідомили у Міграційній службі Івано-Франківської області.

Послуги міграційної служби з документування громадян біометричними документами (паспортом громадянина України у формі ID-картки, паспортом громадянина України для виїзду за кордон, вклеювання фотографії у паспорт-книжечку при досягненні 25- або 45-річного віку) можна отримати у сусідньому Галицькому чи будь-якому іншому територіальному підрозділі УДМС в Івано-Франківській області.

"Ті громадяни, які зареєструвалися в електронній черзі на отримання адміністративних послуг у Рогатинському РВ УДМС, будуть проінформовані про форс-мажорні обставини, а також отримають рекомендації про можливість отримання послуг в іншому територіальному підрозділі в оптимальний для них час. Територіальний підрозділ відновить свою діяльність після повного одужання його працівників", - кажуть у пресслужбі.

Консультації з будь-яких питань, що стосуються роботи Рогатинського райвідділу міграційної служби, можна отримати за телефоном «гарячої лінії» УДМС України в Івано-Франківській області (0342) 53-44-55. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!