Ще один дитсадок Івано-Франківська модернізують


Найближчим часом Управління капітального будівництва МВК та підрядна компанія приступлять до комплексного ремонту дитячого садка №19 "Троянда", що розташований за адресою вулиця Галицька, 101-А.

У рамках проєкту, у дошкільному навчальному закладі встановлять сучасну систему вентиляції, сучасну систему опалення, "теплу підлогу" та індивідуальний тепловий пункт, інформує Бліц-Інфо з посиланням наУправління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому.

Робітники утеплять фасад будівлі, горище та цоколь, а також замінять всі вхідні двері, чистину вікон та інші елементи приміщення.

Певні види робіт розпочнеться вже цього року і триватимуть, поки температурний режим це дозволятиме. А частина робіт пройде вже після завершення опалювального сезону. Ремонт ніяким чином не вплине на навчально-виховний процес у дитячому садку.

Додамо, що комплексна модернізація цього та інших навчальних закладів є результатом реалізації програми співпраці міської влади з НЕФКО щодо покращення енергоефективності закладів освіти Івано-Франківська.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!