У Коломиї та Ворохті збили пішоходів, а у Калуші п'яний водій-втікач врізався в автівку


У середу, 9 жовтня, у Коломиї та Ворохті у ДТП постраждали пішоходи. А у Калуші п'яний водій втікав від поліцеських та влаштував аварію.

Про це повідомили у ГУНП області.

Так, у Коломиї 22-річний керманич Mercedes Sprinter наїхав на жінку, яка була спереду автівки. Травмовану мешканку Коломиї доставили до лікарні.

У Ворохті водій ВАЗ наїхав на 53-річну жінку, яка переходила дорогу у невстановленому місці. Її госпіталізували до медичного закладу.

А у Калуші поліцейські на Автодорозі Н-10 помітили Audi, який рухався на великій швидкості. На вимогу поліцейських зупинятися водій не відреагував та почав втікати. Далі водій не справився з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнуся з Toyota Rav 4. У ДТП ніхто не постраждав.

"Поліцейські виявили, що водій автомобіля Audi перебував в стані алкогольного сп’яніння. Чоловіку було запропоновано пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння, однак він відмовився. Автомобіль поліцейські вилучили та помістили на арешт майданчик. 52-річного правопорушника інспектори відсторонили від керування та склали адмінматеріали: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 124 (Вчинення дорожньо-транспортної пригоди), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника поліції) КУпАП", - коментують у поліції пригоду.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!