У Рожнятівській районній лікарні тимчасово не працюватиме інфекційне відділення


У Рожнятівській центральній районній лікарні хочуть підвести кисневу мережу до інфекційного відділу і заодно зробити косметичний ремонт.

Про це повідомляє КНП "Рожнятівська центральна районна лікарня", пише Бліц-Інфо.

КНП «Рожнятівська ЦРЛ» РРР є опорною по лікуванню коронавірусної інфекції. Для надання медичної допомоги пацієнтам з COVID-19 переоснащено відділення невідкладної екстреної медицини (так зване приймальне відділення), частину реанімаційного відділення, інфекційне відділення та частину терапевтичного відділення.

Останнім часом збільшилася кількість хворих, які потребують кисневої терапії. В КНП «Рожнятівська ЦРЛ» вживаються заходи для забезпечення киснепостачання у відділення лікарні.

Тому виникла потреба підвести кисневу мережу до інфекційного відділу і заодно зробити тут невеликий косметичний ремонт. Пацієнтів з інфекційного відділення на цей час переведено в терапевтичне відділення, де обладнано відповідну зону, без скорочення загальної кількості ліжкомісць для лікування хворих на коронавірусну інфекцію. Медичний персонал на період ремонту перебуває у оплачуваних відпустках.

Монтаж кисневої лінії і ремонтні роботи заплановано завершити до 11 грудня.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!