Будівлі Івано-Франківського АдмінСуду та Казначейства можуть залишитися без світла


З початку року погіршилася ситуація з розрахунками за спожиту електроенергію Українського державно-конструкторського технологічного інституту, що знаходиться по вулиці Незалежності, 46 у Івано-Франківську.

Про це інформує прес-служба "Прикарпаттяобленерго".

Станом на шосте червня загальна сума боргу за світло УДКТІ становить більше 90 тисяч гривень. За п’ять місяців з нарахованих за використану електроенергію коштів оплачено тільки шосту частину - 22 тис. грн.

Це може завдати серйозної шкоди суборендарям приміщення, в якому розташувався Інститут. А це Івано-Франківський окружний адміністративний суд, Управління державного казначейства Івано-Франківська та інші організації.

«Будь-які спроби порозумітися з боржником завершуються невдачею, - зазначає начальник відділу енергозбуту ПАТ «Прикарпаттяобленерго» Олег Дацко. – Складається враження, що свідомо, маніпулюючи ситуацією, керівництвом споживача-боржника не сплачуються кошти за електроенергію та ігнорує свої зобов’язання. Якщо ситуація не зміниться, згідно з нормами чинного законодавства, уже 12 червня ми будемо вимушені припинити електропостачання даного об’єкту».