Головою Надвірнянської ОТГ став Зіновій Андрійович


За попередніми даними на виборах у Надвірнянській об'єднаній територіальній громаді перемогу здобув нардеп Зіновій Андрійович.

Про це Андрійович повідомив у відеозверненні до виборців.

Нагадаємо, за крісло очільника Надвірнянської ОТГ боролись вісім кандидатів. Серед них і Зіновій Андрійович від політичної партії "Слуга Народу".

Що відомо про Зіновія Андрійовича?

48-річний Зіновій Андрійович - народний депутат України від політичної партії «Слуга народу».  З 2006 року тричі був обраний міським головою Надвірної. У своїй біографії вказав, що має вищу освіту, безпартійний, судимість відсутня, проживає у Надвірній. Рух "Чесно" виявив, що Андрійович володів найбільшою кількістю нерухомості з-поміж народних депутатів від Прикарпаття. 

Нагадаємо, за попередніми даними в Івано-Франківській ОТГ переміг свободівець Руслан Марцінків, в Калуші - свободівець Андрій Найда, в Брошнів-Осадській ОТГ - висуванець "Платформи громад" Назарій Іванів, у Городенківській ОТГ - Богдан Кобилянський, У Косові - свободівець Юрій Плосконос, у Долині - висуванець від ВО "Свобода" Іван Дирів, в Угринові - Мирослав Вівчаренко, у Коломийській ОТГ - самовисуванець Богдан Станіславський, у Снятинській ОТГ - Анатолій Шумко ( ВО "Батьківщина"), а очільником Рожнівської ОТГ на Косівщині став чинний голова Сергій Радиш.

 

Читайте також: Хто перемагає на виборах голів ОТГ на Богородчанщині

Стало відомо, кого обрали головою Тисменицької ОТГ

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!