Безробітні і перефарбованці. Хто претендує на посаду голови Тлумацької ОТГ?


Центральна виборча комісія оприлюднила список кандидатів, які претендують на посади голів ОТГ на Прикарпатті. Загалом на посаду 15-ти голів ОТГ претендують 122 кандидати.

Між ким доведеться обирати жителям Тлумаччини з'ясовувала кореспондентка Бліц-Інфо. Тож, у списку сім висуванців від партій. Це Михайло Богович (Свобода), Тетяна Головатюк (Народний Рух України), Роман Круховський (За майбутнє), Володимир Мазур (Слуга Народу), Ігор Петрук (Батьківщина), Богдан Пліс (ЄС) та Микола Присяжнюк (Удар).

Що відомо про Михайла Боговича?

58-річний Михайло Богович - директор Тлумацької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості. У біографії кандидат вказав, що безпартійний, має вищу освіту, судимий не був. Висувається від партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода". З 2015 року депутат Тлумацької районної ради VIІ демократичного скликання. На депутата висувався від партії «Громадянська позиція». Голова постійної комісії районної ради з питань управління майном та комунальними підприємствами. Сума доходів складає майже 396 тисяч (декларація подана у лютому 2020 року). Наявні готівкові кошти – 6 тисяч доларів. Проживає у селі Грушка.

На посаду міського голови Тлумача зголосилися 7 кандидатів. Що про них  відомо? (СПИСОК) - ПІК ПІК

Що відомо про Тетяну Головатюк?

24-річна Тетяна Головатюк висувається від партії "Народний Рух України". У біографії кандидатка вказала, що безпартійна, має вищу освіту, судимою не була. Наразі ніде не працює. Про цю кандидатку відомо найменше. Фото в інтернеті теж відсутнє.

Що відомо про Романа Круховського?

40-річний Роман Круховський - діючий міський голова Тлумацької міської ради ОТГ (з 2016р). Тоді на посаду голови балотувався від партії "Укроп". Тепер йде від партії "За майбутнє". У біографії кандидат вказав, що безпартійний, має вищу освіту, судимий не був.  Майстер спорту України з боротьби. Є головою об‘єднання співвласників багатоквартирного будинку «Центр-1» у місті Тлумач. Двічі був обраний депутатом Тлумацької районної ради. Згідно з декларацією його річний дохід складає майже 371 тисячу гривень. (декларація подана у травні 2020 року). Проживає в місті Тлумач.

На посаду Тлумацького міського голови зголосилися 7 кандидатів. Що про них  відомо? (СПИСОК) - ПІК ПІК

 Що відомо про Володимира Мазура?

42-річний Володимир Мазур -  керівник БО "Благодійного Фонду "Покровителя Юрія Переможця". На цих виборах висувається від провладної партії "Слуга народу". У біографії кандидат вказав, що безпартійний, має вищу освіту, судимий не був. Мазур працює головним спеціалістом в управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області.

Має великий політичний досвід. У 2015 році був кандидатом в багатомандатному виборчому окрузі до Тлумацької міської ради від Політичної партії "Громадянська позиція". У 2016 році вже від Радикальної партії Олега Ляшка. Фото відсутнє.

Що відомо про Ігора Петрука?

55-річний Ігор Петрук  сільський голова Палагицької сільської ради Тлумацького району. (з 2013р.) У біографії кандидат вказав, що безпартійний, має вищу освіту, судимий не був. Пенсіонер МВС. Висувається від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Згідно з декларацією саме у пана Петрука найбільший дохід за рік – понад 425 тисяч гривень  (декларація подана у березні 2020 року).

Немає опису.

Що відомо про Богдана Пліса?

38-річний Богдан Пліс - в.о. директора комунального "Районного центру первинної медико-санітарної допомоги". Лікар-уролог Тлумацької центральної районної лікарні. У біографії кандидат вказав, що безпартійний, має вищу освіту, судимий не був. Висуванець Політичної партії "Європейська Солідарність" у біографії вказав, що є членом цієї партії. Депутат Тлумацької районної ради з 2015 р. У 2019 році був спостерігачем під час виборів Президента від Громадської організації "Всеукраїнська громадська організація "Солідарна молодь".

Що відомо про Миколу Присяжнюка?

59-річний Микола Присяжнюк безробітній. У біографії кандидат вказав, що безпартійний, має вищу освіту, судимий не був. Висувається від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка". У 2018 і 2019 роках був керівником Тлумацької райдержадміністрації. Також був першим заступником голови Тлумацької районної державної адміністрації. Трудова діяльність на державній службі складає понад 12 років. Згідно з декларацією дохід за рік у Присяжнюка – понад 400 тисяч гривень (декларація подана у червні 2020 році).

 

Читайте також: Безробітні, ФОПи та ексрегіонал: Хто претендує на посаду голови Надвірнянської ОТГ

Два війти, безробітний та депутати з досвідом: Хто претендує на посаду голови Городенківської ОТГ

 

Війти, підприємці та двірник: Хто балотується на голову Косівської ОТГ

 

Чиновник-перефарбованець та голова сільради: Хто балотуються на голову Снятинської ОТГ?

 

За крісло очільника Рогатинської ОТГ змагаються мер та голова райради

 

Перефарбованці та безробітній, який п'яним сідав за кермо. Хто змагається за крісло очільника Долинської ОТГ?

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!