Цьогоріч на Прикарпатті 6 сімей інвалідів війни отримають омріяні державні квартири


Таке рішення спеціальної комісії, що засідала у вересні. Зокрема, 5 однокімнатних та 1 двокімнатну квартири за кошт держави.

Для закупівлі цих квартир на Івано-Франківську область державою передбачено понад 1 мільйон 300 тисяч гривень.

Однак, як повідомили кореспонденту «Бліц-Інфо» в департаменті будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації, наразі кошти  прийшли лише на одну квартиру.

«Кандидатів на отримання квартир спеціально створена комісія відібрала та затвердила їх у вересні. Так в Івано-Франківську 5 людей отримає однокімнатні квартири та 1 в Рогатині 2-кімнатну. З усіх виділених коштів держави отримано 300 тисяч, так і закупили одну двокімнатну квартиру. Наразі доробляються угоди та документи», - повідомили у департаменті.   

Нагадаємо, департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації «здійснює закупівлю» однокімнатних квартир у м. Івано-Франківську для забезпечення житлом інвалідів «під ключ». Як цього вимагає постанова № 503 Кабінету Міністрів України від 23 травня 2012 року «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом інвалідів війни».