Доставка квітів Івано-Франківськ


Бажаєте зробити приємний сюприз дорогій людині? Чи перебуваєте далеко і не маєте нагоди особисто привітати рідних зі святом?

Порадувати близьких допоможе доставка квітів в Івано-Франківську від флористичного салону buketik24.com.ua 

Нам вже кілька років довіряють і звертаються, коли хочуть, щоб все було зроблено на вищому рівні. Чому ми Вам сводобаємось і свій вибір Ви зупините саме на нашій службі?

• Букети – найсвіжіші, тому що формуються безпосередньо перед приїздом кур'єра.

• Зручний каталог. Зайдіть до нас на сайт і переконайтеся самі - величезний вибір красивих різноманітних букетів, Вам навіть не потрібно нічого вигадувати. В наявності завжди є троянди – білі, жовті, червоні, кремові, рожеві, – альстромерії, хризантеми та актуальні сезонні квіти. Букети збирають фахівці з урахуванням примхливих віянь моди. При бажанні наші флористи зберуть авторський букет, на Ваш розсуд.

• Доставка – протягом всього 90 хвилин після Вашого дзвінка та оплати квіти вже будуть радувати одержувача. Кур'єр швидко й акуратно доставить букет за адресою додому, в офіс або кафе. Доставка безкоштовна!

• Від нашого салону бонусом Ви отримаєте листівку-візитку, де можете залишити пару зворушливих рядків для дорогоЇ Вам людини. При необхідності доставку можна зробити інкогніто.

• Ще один подарунок – послуга «Щасливі моменти». Ми сфотографуємо вручення квітів і емоції одержувача і відправимо Вам на е-мейл.

• Будь-яка зручна форма оплати: готівковий і безготівковий розрахунок, Приват 24, VisaMasterCard

Квіти на замовлення Івано-Франківськ- подробиці на сайті

Телефонуйте! Ми завжди раді Вам 066-436-95-21 (Viber, WhatsApp), 096-436-95-24, 073-436-95-21