Франківський "Грізлі" Михайло Галайчук першим покинув відоме кулінарне шоу


Шостий випуск "МастерШеф" 8-й сезон вийшов на екрани 12 вересня. В ефірі деякі учасники вже отримали перші чорні фартухи.

Кулінарів-аматорів чекав уже не просто класичний, а легендарний для проекту конкурс: виїзний на Андріївському узвозі, пише Бліц-Інфо з посиланям на Сегодня.

Двом командам потрібно було не тільки приготувати смачні страви, а й заробити якомога більше грошей. У самому центрі міста повно ресторанів, тому учасникам доводилося всіма правдами і неправдами залучати до себе покупців. За правилами конкурсу, перемагала та команда, якій вдалося виручити більше грошей.

Кращими продавцями вуличної їжі стала команда червоних – вони заробили 15 646 гривень. Сині програли з мінімальним відривом, отримавши від покупців 15 448 гривень.

На голосуванні учасники синьої команди одноголосно висловилися проти Сержика Файного. Аматори вирішили, що саме він повинен відправитися на битву чорних фартухів, так як занадто легковажно поставився до виїзного конкурсу.

Кулінари, які боролися за "життя" на проекті, повинні були приготувати не одну, а цілих три страви. Першим стало експрес-завдання, яке визначало лідера. Це дозволяло йому вибирати своїм суперникам основний інгредієнт для приготування конкурсної страви.

Найгірше з випробуванням впорався франківець Михайло Галайчук – Ектор Хіменес-Браво порахував його страви надто примітивними. "Грізлі" погано збив білки для меренги, нафарширував звичайний помідор розтопленим шоколадом і подав смажені креветки в сирому ананасі. У підсумку судді вирішили, що Михайло повинен відправитися додому.

__11_01