Мешканців Івано-Франківська вчитимуть, як написати проєкт


Цього тижня в Івано-Франківській міській раді відбудуться навчальні семінари з підготовки до участі у міському конкурсі проектів та програм.

В рамках реалізації щорічного конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства секретаріат Івано-Франківської міської ради організовує навчальні семінари для учасників конкурсу, йдеться на сайті міськради.

Впродовж тижня всі бажаючі матимуть змогу почути інформацію про те, як написати проект та підготувати заявку на участь у конкурсі.

У вівторок, 3 березня 2020 року, о 16:00 годині в залі засідань міської ради відбудеться семінар для громадських та благодійних організацій при дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста.

У середу, 4 березня 2020 року, о 16.00 годині - для ОСББ, будинкових, вуличних та квартальних комітетів, житлово-будівельних кооперативів міста.

У четвер, 5 березня 2020 року, о 16.00 годині - для громадських організацій міста та для громадських і благодійних організацій при закладах культури.

Окрему зустріч, 5 березня 2020 року, о 15.00 годині буде організовано і для представників громад сіл Крихівці, Вовчинець, Микитинці, Угорники, Хриплин, Березівка, Черніїв, Підлужжя, Підпечери, Колодіївка, Добровляни.

Нагадаємо, що 27 лютого 2020 року розпочався період прийому проектів на щорічний міський конкурс проектів та програм. Прийом проектів на участь у конкурсі триватиме до 16.00 години 20 березня 2020 року.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!