На оновленому стадіоні ІФНТУНГ провели перший футбольний матч


В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу на новенькому футбольному полі Cпорткомплексу ім. Гемби А. П., вперше після реконструкції відбувся матч XIХ Чемпіонату України з футболу серед ЗВО.

В боротьбу вступили команда «Ніка»-ІФНТУНГ та ФК Тернопіль-Педуніверситет. Гості були приємно вражені якістю покриття – наразі серед закладів вищої освіти України таким може похвалитися лише ІФНТУНГ, який тепер має базу, що відповідає нормативам олімпійських спортивних споруд.  Про це повідомляє пресслужба вишу.

Директор Центру молодіжного спорту ІФНТУНГ, старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту, головний тренер команди «Ніка» Ігор Ярославович Хробатин пояснює: саме таким в ідеалі й повинно бути якісне футбольне поле.

"Наша команда до нього вже звикла: тут відбувалися відбірковий тур і тренування, а сьогодні розгорнувся справжній футбольний двобій, де ціна перемоги – перспектива участі в Чемпіонаті Європи. Це найбільший здобуток, якого прагнуть всі університетські команди. «Ніку» було зміцнено п’ятьма іноземними студентами ІФНТУНГ, які мають багатий досвід змагань. Адже супротивники дуже сильні й досвідчені – тернополяни є неодноразовими чемпіонами України та срібними призерами Європи. Результат сьогоднішньої зустрічі – 2:3 на користь гостей",- зазначає Хробатин.

Нагадаємо, з 18 вересня на оновленому стадіоні нафти й газу можна тренуватись. Однак, є певні правила.