На Прикарпатті злодієм, який проник до квартири через балкон був сам господар


Неодноразово уникнути крадіжок громадянам допомагає пильність сусідів, адже недарма говорять, що гарні сусіди кращі за міцні замки.

В м. Івано-Франківську близько 17 години наряд групи затримання Державної служби охорони отримав повідомлення з чергової частини Управління ДСО, що невідома особа намагається проникнути через балконні двері в одну із квартир по вулиці Довженка.

Прибувши за даною адресою, правоохоронці виявили в квартирі невідомого чоловіка, якого негайно затримали.

Згодом, зі слів невідомого працівники міліції дізналися, що він проживає в цій квартирі та приписаний за даною адресою. Правдивість його слів також засвідчував паспорт та приписка затриманого. В квартиру ж чоловік потрапив в такий спосіб через свою забудькуватість – він забув свої ключі в квартирі і, щоб відімкнути її йому довелося залізти через балкон. Його дії побачили сусіди з сусіднього будинку і негайно викликали міліцію.

Чоловік подякував правоохоронцям та небайдужим сусідам і пообіцяв, що надалі поставить свою квартиру під охорону, адже в іншому випадку, таким же способом в його квартиру легко зможе проникнути і злодій.