На Супрун знову подав до суду нардеп від партії Ляшка


На виконувачку обов'язків міністра охорони здоров'я Уляну Супрун знову подали до суду. Зробив це народний депутат від "Радикальної партії" Олега Ляшка Олексій Ленський.

Про це у мережі Facebook повідомила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

У позові нардеп вимагає заборонити їй виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я України.

"Знову провадження відкрито за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи. Офіційне пояснення підстав просто переписане з попередніх позовів своїх колег невільних радикалів. Свого роду “copy paste”, але, мабуть, цього разу зі свого комп’ютера. По факту ж причина — порушення схем та корупційних потоків, звільнення одіозних медичних феодалів і пряма конфронтація з ними", - зазначає Супрун.

За її словами, ще один збіг — адвокатський запит по цьому позову до Міністерства охорони здоров’я України надійшов від тієї самої адвокатської фірми GoLaw law firm, що обслуговує звільнених через корупцію ректорів медичних університетів, Катерину Амосову і Валерія Запорожана. Ректорів, що приводять тітушок до університетів, чинять рейдерські захоплення і всіляко саботують роботу навчальних закладів. Ректорів, які персонально несуть відповідальність за низький рівень медичної освіти і високий рівень корупції в медичній сфері в Україні.

"Ця позовна заява — ні що інше, як чергова атака проти трансформації системи охорони здоров’я. У час, коли увага всього суспільства прикута до виборів і їхніх результатів — сили адептів совєцького союзу, рускава міра і фармацевтичної мафії планують усунути нашу команду з Міністерства охорони здоров’я України. Оскільки за 2,5 роки вони перепробували майже все з можливих способів — тепер просто користуються шаблонами один одного.

Ми будемо битись за життя та здоров’я українців у будь-яких умовах та за будь-яких обставин. Трансформація системи охорони здоров’я України — пріоритетна ціль для атак сил зла. Але добрі джедаї не відмовляються боротися за правду", - йдеться в повідомленні.