Обласна рада встановила розмір зарплати будівельникам


Сьогодні, 12 травня в Калуші пройшла виїздна сесія Івано-Франківської обласної ради, присвячена екологічним проблемам.

Серед іншого прикарпатські обранці встановили розмір зарплати при будівництві об'єктів за рахунок коштів обласного бюджету.

"За основу ми взяли декілька фірм і вивели середню суму - 5 400. Проте може виникнути ситуація, коли одна фірма буде працювати з обласним бюджетом де ми пишемо 5 400 і одночасно працювати з районним і сільським бюджетом. При цьому, згідно наказу міністерства, кожна рада має встановлювати свої суми. Уявіть, що кожен почне встановлювати свої суми: ми 5 400,районна 5 000, а сільська рада 4 500. Почнеться хаос. Тому я пропоную приймаючи це рішення окремо написати районним радам рекомендацію користуватися нашим базисом",- сказав голова профільної комісії.

Як зауважив голова обласної ради, комісія також запропонувала доповнити проект документу переліком підприємств на основі яких встановлювався рівень доплати.

За прийняття рішення проголосували 66 депутатів.

Нагадаємо, раніше Бліц-Інфо писав, що перед початком сесії депутатів повезли на екскурсію на Домбровський кар'єр, хвостосховища та провальні воронки, щоб вони побачили проблему. Опісля прикарпатські обранці мізкували, як зупинити екокатастрофу у Калуші

До теми: Депутати просили у Кабміну виділити кошти на зарплати прикарпатським медикам

Наша мета - нульові відходи: Нідерланди допоможуть Прикарпаттю вирішити проблему зі сміттям

Депутати просили у Кабміну виділити кошти на зарплати прикарпатським медикам