Окупанти гатять із забороненої зброї, поранені двоє бійців ЗСУ


У районі проведення операції Об'єднаних сил унаслідок обстрілів з початку доби поранено двох українських військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"В результаті обстрілів двоє наших захисників дістали поранення", - йдеться у вечірньому зведенні.

За даними штабу, протягом поточної доби російські окупаційні війська сім разів відкривали вогонь по позиціях наших військ, при цьому шість разів застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Як зазначається, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські окупаційні війська обстріляли з артилерійських систем калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм позиції ОС у районі Лебединського, з артсистем калібру 122 мм вели вогонь поблизу села Водяного, з артсистем калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм – біля села Широкине. Двічі, з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, були обстріляні позиції у районі Пісків. Зі стрілецької зброї бойовики вели вогонь поблизу Авдіївки.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти обстріляли позицію підрозділів Об'єднаних сил у районі села Кримське з мінометів калібру 82 мм.

"На обстріли противника наші захисники щоразу відповідали адекватним вогнем. Втрати противника уточнюються", - додали у штабі.