Онкохвора прикарпатка припинила лікування через брак коштів. Потрібна допомога


У 39-річної Галини Івасюк нещодавно виявили рак шийки матки. У цій сім'ї дуже складна фінансова ситуація. Рак з'їв усі їхні заощадження.

З проханням допомогти у мережі звернулась Людмила Лінник

"Давайте ми докладемо зусиль і зробимо диво для Галі в часі Великого Посту! Їй всього 39!!! Вона повинна одужати, заради своєї молодої доньки і крихітного онука!",- просить жінка.

Галина лікується з липня 2018 року. В ході лікування зроблено 11 блоків хіміотерапії, 2 радіотерапії, 9 зарядів. Це дало результати і стан Галини покращився. Проте жінка більше не має фінансової можливості продовжувати боротьбу з раком, то ж лікування довелося припинити.

Аналізи показують у Галини позитивну динаміку. У неї великі шанси на одужання, але необхідно пройти ще кілька курсів хіміотерапії. Загальна сума, яку потрібно зібрати Галині на лікування - 100 тисяч гривень. Це 4 курси хіміотерапії, вартістю 25 тисяч гривень кожна.

Перша сума - 25 тисяч гривень - потрібна вже на 4 квітня, а на рахунку жінки є всього 8 тисяч. Далі потрібно по 25 тисяч гривень кожних 2 тижні.

"Жінка потребує фінансової допомоги і підтримки. Просимо про розуміння і співчуття. Важлива кожна гривня. Вже 4 квітня, має розпочатися черговий блок хіміотерапії, на який немає коштів",- зазначає Лінник.

РЕКВІЗИТИ для допомоги:

ПриватБанк 4149 4390 0704 6406 (Бальцій Галина Дмитрівна)

Читайте нас в FacebookTelegramInstagram та TwitterТільки найважливіші новини!